У Тернополі перевірили заклади громадського харчування на предмет дотримання карантинних обмежень. Перевірку проводили спеціалісти Тернопільського міського управління Головного управління Держпродпотребслужбы в Тернопільській області разом з поліцією. Вони проінспектували 107 ресторанів і кафе. Про це пише Сорока.

На момент перевірки 27 закладів громадського харчування не працювали. Під час перевірок представники комісії надавали рекомендації з організації роботи кафе і ресторанів, а також рекомендації щодо дотримання часових обмежень, прописаних Кабміном і головним санітарним лікарем України.

У Тернополі перевірили ресторани Фото: скріншот

З урахуванням того, що коронавірус продовжує поширюватися в Україні, співробітник Госпродпотребслужбы продовжать здійснювати перевірки дотримання вимог та обмежень.

Варто відзначити, що в Україні станом на ранок 10 червня заразили коронавірусом 525 чоловік, 23 людини загинули і одужали 357 чоловік.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко розповів, що більшість українців носять маски неправильно і користуються антисептиком неправильно. Він пояснив, що маска повинна прикривати рот і ніс, а антисептик треба бризкати на руки кілька разів. Тільки при таких умовах можна гарантувати відсутність поширення інфекції.

Нещодавно стало відомо, що дві області України скасують ослаблення карантину через спалахів захворюваності коронавірусом. У списку Донецька та Волинська (Луцьк). Там знову закриють міжміське сполучення і скасують інші послаблення, які були введені раніше.

Нагадаємо, Знай писав, що за останню добу в Україні захворіли коронавірусом 525 осіб.

Також Знай повідомляв, що Ляшко показав, як потрібно користуватися маскою, трубкою і антисептиком.

Нещодавно Знай передавав, що ослаблення карантину не буде, а дві області посилюють заходи.