Дівчина з Тернопільщини пішла у фітнес-зал з подругами, а вночі в неї розболілася спина. Ця новина стурбувала саму Тоню Левенець та її батьків, так як в 9 років вона вже пережила гостру лімфобластну лейкемію. Тоді після декількох років лікування хвороба відступила. Однак минулий рік став новим випробуванням для Тоні – хвороба повернулася, пише Шумськ.

У минулому році в грудні дівчина пішла з подругами в тренажерний зал, а вночі після заняття у неї розболілася спина. Медики спочатку лікували радикуліт, але потім зробили більш глибокі аналізи і поставили невтішний діагноз. З грудня 2019 року Антоніна знову проходить складні процедури і хіміотерапію.

Тоня Ливинец Фото: соцмережі

Зараз лікарі не дають гарантій і кажуть, що необхідна пересадка кісткового мозку. В якості донора підійшов один з братів дівчини, але вартість операції дуже величезна і просто непідйомна для багатодітної сім'ї. Не підйомним за вартістю виявилися і ліки, які необхідно приймати дівчині. Німецький препарат коштує 48 тисяч доларів або 1 млн 300 тисяч гривень. Родина просить усіх небайдужих допомогти вилікувати Антоніну.

Варто відзначити, що в Тернополі є ще одна дівчинка, якій необхідна допомога. Батьки розповіли, що у дівчинки «метахроматическая лейкодистрофія», яка лікується тільки зарубіжними препаратами. Їх вартість зашкалює, тому вони попросили допомоги у всіх небайдужих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, молода тернополянка кинула клич про допомогу. Молода мама, любляча дружина вже кілька місяців лікується від ниркової недостатності. Вона проходить регулярний гемодіаліз, але ця процедура не рятує. Жінка просить фінансової допомоги, так як операція з пересадки нирок дуже дорога.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі збирають кошти на лікування тяжко хворої дитини.

Знай повідомляв, що молода тернополянка просить допомогти зібрати кошти на операцію по пересадці нирок.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі засудять двох лікарів за смерть дитини.