На Тернопільщині гостро стоїть проблема доріг. Об'єкти, які не входять до категорії обласних або районних перетворюються в поле танкових боїв. Величезні ями, які під час дощу перетворюються на цілі озера створюють проблеми для автомобілістів.

Одна з таких доріг, про яку забули комунальники, вивела з себе жителів найближчих населених пунктів, щодня їздили по ній. Вони самостійно провели ямковий ремонт і зняли відео.

На відео видно, що всі ями, а їх дуже багато, засипані новим асфальтом. Голос за кадром повідомляє, що дорога все одно залишилося «горбатої», але ям немає і це вже добре.

В коментарях місцеві жителі висловили свою думку. У більшості випадків люди подякували за таку роботу, але висловили сумніви, що такий асфальт протримається довго. Вони вважають, що термін життя того ямкового ремонту до першого дощу. Припустили також, що ця дорога до перших фур із зерном.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, на Тернопільщині показали і «активну роботу» комунальників у сфері ремонту доріг. У Бережанах на вулицях міста з'явилися дивні смуги з вирізаним асфальтом. Автомобілісти зняли цей інцидент на фото і виклали в соцмережі. Дорожні служби так і не залатали з'явилися рови.

Аналогічна ситуація була зафіксована під Запоріжжям. У Мелітополя українці побачили смугу перешкод, а не дорогу. Ями та вибоїни змушували водіїв знижувати швидкість до мінімуму, а поїздка на море перетворювалася в жах.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині показали жалюгідний стан доріг в селах.

Знай писав, що в Мелітополі дорога до моря виявилася смугою перешкод для автомобілістів.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали розбиту дорогу на Франківщині.