На Тернопільщині дітям у магазині продали прострочені сирки, які вони швидко з'їли. Батьки пізніше помітили, що на упаковці стоїть дата, яка закінчилася більше 3 місяців тому. Про подію розповіла стурбована мама на сторінці Facebook.

Прострочені сирки Фото: скріншот

Ірина Москалюк написала, що діти купили сирки «Єралаш» в одному з магазинів «Наш край». Після того, як вона прийшла додому, то побачила, що термін придатності закінчився більше 3 місяців тому. Також обурена жінка задала питання керівництву магазину, чи є у них совість дітям продавати прострочену продукцію.

Прострочений сирок Фото: соцмережі

Крім того, Ірина Москалюк зазначила, що це товари для дітей, як там може бути прострочена продукція. Вона висловила здогад, що, швидше за все, є тільки бажання нажитися на покупцях за будь-яку ціну. До свого посту вона прикріпила фото з обгортками від сирків, на яких видно, що дата дійсно прострочена.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чек за прострочені сирки Фото: соцмережі

В Коментарях до посту стурбованої мами користувачі запропонували віднести з чеком обгортки в магазин і отримати гроші назад. Також люди запропонували Ірині Москалюк звернутися в службу захисту прав споживачів. Користувачі навіть не здивувалися такій покупку в цьому магазині. Вони відзначили, що це звичний хід подій для цього магазину. Користувачі розповіли про рис з мишачим последом, прострочених продуктах та інших неприємностях, які були зафіксовані в цьому магазині.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернопіль з Польщі завезли небезпечну курятину з сальмонелою.

Знай повідомляв, що великий супермаркет Києва запропонував жителям міста порченную рибу.

Нещодавно Знай передавав, що в Ашані виявили велику кількість прострочених продуктів.