На Тернопільщіні мешканець одного із сіл влаштував гучне святкування свого дня народження, яке обернулося черговим спалахом коронавірусу в області. Про це розповіли у місцевій поліції.

Мешканця села Баворів буде покарано за злісне порушення санітарних норм – у розпал епідемії 30 травня він влаштував пишне святкування власного ювілею, на який запросив півсотні гостей з району та обласного центру. Святкували у приміщенні місцевої їдальні, яке взяли в оренду.

Внаслідок цього 37 осіб заразилися коронавірусом та опинилися на лікарняних ліжках. Відповідальність також загрожує власнику закладу, де відбувався бенкет, та всіх, хто прийшов на застілля.

Серед тих, хто заразився – і працівниця дитячого садка. Наразі медики та правоохоронці відслідковують її контакти, а дитячий заклад закрили на карантин.

У зв’язку зі спалахом небезпечного захворювання карантин у області вирішили посилити, а тернополянам нагадують про необхідність дотримуватися діючих обмежень заради власного здоров’я.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова – 15 авто і жодного велосипеда.

Також портал Знай.uа писав, що селфі Зеленського з "міста легенд" розлютило українців – "Коли вже садити когось будуть?".