На Тернопільщині продовжать йти дощі. Синоптики пообіцяли ще одну мокру тиждень. Протягом 15 червня небо над містом і областю буде затягнуте хмарами. Дощ буде йти весь день. Про це пише Терен з посиланням на Тернопільський обласний гідрометцентр.

Дощі в Тернополі та по області будуть йти з ночі понеділка 15 червня. Уночі буде йти дощ, а протягом дня будуть слабкі опади. Також вдень очікується град. Вітер буде дути зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура буде досить високою – 23-25 градусів, вдень 13-15 градусів вночі.

Дощі і град на Тернопільщині Фото: скріншот

Дощова і тепла погода на Тернопільщині стали приводом для активізації та активного розмноження кліщів. Паразити активно нападають на людей і тварин. Тільки за останні кілька днів в лабораторному центрі на Тернопільщині зареєстрували 120 нових звернень. Люди приносять комах, яких витягли з шкіри на дослідження. Крім того, в Центрі говорять про те, що непоодинокими стали випадки зараження хворобою Лайма та іншими недугами, які здатні на собі переносити кліщі.

На днях стало відомо, що спалах коронавіруса виявлений в Тернопільській області. Там місцевий житель організував пишне святкування свого дня народження в орендованій їдальні. Чоловік покликав 60 чоловік гостей. В результаті 37 людей опинилися вже на лікарняних ліжках чи вдома на лікуванні та самоізоляції. Серед заражених є вихователь дитячого садка. Варто відзначити, що святкування відбулося в кінці травня, а захворіли люди тільки зараз. Організатор святкувань понесе покарання за порушення карантину, не відбудеться і власник їдальні, де проходив захід.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині активізувалися кліщі.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксували спалах коронавіруса.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі відновили акцію для безпритульних тварин.