У Тернополі затримали пенсіонерку, яка примудрилася пограбувати магазин 10 разів. Інцидент став надбанням громадськості після того, як керівниця одного з місцевих магазинів звернулася в поліцію із-за того, що в магазині систематично зникають предмети жіночого гардеробу, пишуть Тернополяни.

У списку зниклих товарів було все-від нижньої білизни і шкарпеток до туфель і одягу. Поліцейські переглянули записи з камер відеоспостереження і виявили жінку, яка, приходячи в магазин непомітно крала речі. Вона клала їх до себе в сумочку і йшла.

60-річна пенсіонерка жителька Тернопільської області систематично займалася крадіжками. Після перегляду записів з камер відеоспостереження стало зрозуміло, що саме вона вкрала парасольку, нижню білизну, туфлі і навіть жіночу сумочку. У загальній складності правоохоронці виявили 10 випадків крадіжок даної мешканкою Тернопільщини. Правоохоронці відкрили справу і ведуть розслідування.

Варто відзначити, що на Тернопільщині суд розглядає справу, в якій фігурують жителі Рівненщини. Вони попалися на спробі організувати торгівлю людьми, а точніше мешканками Тернопільської області. Вони пропонували жінкам роботу за кордоном і відправляли їх у сексуальне рабство. Одна з жертв опинилася в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині на лаві підсудних опинилися мешканці Рівненщини, які намагалися продати тернополянок у сексуальне рабство.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай повідомляв, що у львові зафіксували чоловіка, який крав рослини з клумб.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі впіймали за руку вороа, який намагався обікрасти дитини.