На Тернопільщині продовжують йти дощі. Регіон досі перебуває у владі грозових хмар і прохолодної повітряної маси. Рясні опади вже дали про себе знати у вигляді вийшла з берегів річки, передає Терен.

Вже кілька тижнів регіон знаходиться під впливом сильних дощів, але в останні дні погода наробила ще більше бід і проблем жителям Тернопільщини. Напередодні в Тернополі гроза зруйнувала будинок. Блискавка влучила в будівлю, у результаті чого обвалився її фасад.

Geplaatst door Людмила Періжок op Dinsdag 16 juni 2020

Один із жителів Тернополя зловив на фото блискавку з грози, яка вирувала над містом 16 червня. Проте сильна злива перетворила вулиці міста на річки. Так вулиця Микулинецька повністю пішла під воду.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

На Тернопільщині зливи змили цілі села Фото: скріншот

У Тернополі злива обійшлася без відчутних наслідків, а от жителям села Раштівци Гусятинського району довелося не солодко. Там з берегів вийшла річка, яка протікає через село. Повінь затопила житлові будинки та сільськогосподарські угіддя. Крім того, постраждали і мешканці села Вікно, яке затопило після сильної зливи. Аналогічна ситуація розгорнулася і на вулицях села Петрики під Тернополем. Вулиці в цих населених пунктах перетворилися на річки з землі і води.

Варто відзначити, що синоптики попереджали жителів Тернопільщини про те, що в регіоні ще цілий тиждень будуть бушувати грози і зливи. При цьому температура повітря буде коливатися в межах відміток 23-25 градусів.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині синоптики обіцяли зливи і грози до кінця тижня.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зливи принесли біду в села, змив всю роботу за останні півроку.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі ДСНС вийшли на вилов змій у парках.