Міський голова Тернополя Сергій Надал став лідером рейтингу видання «Слово і діло». Він отримав найвищий відсоток виконаних обіцянок на своєму посту. Мер Надал виконав 214 обіцянок, що становить 67% від загальної кількості.

На відміну від Надал мер Києва Віталій Кличко виконав лише 209 обіцянок, які він роздавав публічно. На третьому місці мер Львова Андрій Садовий. Він виконав лише 161 обіцянку.

Процес підрахунку обіцянок мерів та інших чиновників полягає у поділі всіх обіцянок на три великі групи - виконані обіцянки, невиконані обіцянки і обіцянки в процесі. Найбільш відповідальними оголошують тих, хто виконав найбільший відсоток даних обіцянок. Важливо, щоб ці обіцянки були зроблені в публічній площині.

Надал виконав більше половини обіцянок Фото: скріншот

В список виконаних Надалом обіцянок потрапили – транспортна реформа (збільшення, оновлення транспорту, а також розширення тролейбусної мережі), збільшення кількості спортивних майданчиків у місті, модернізацію обладнання в лікарнях, спрощення умов для ведення бізнесу в місті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кілька обіцянок Сергій Надал виконав ще протягом першого року своєї каденції на посаді міського голови. У 2016 році в Тернополі з'явився перинатальний центр, відремонтували бульвар Симона Петлюри, була відремонтована набережна Тернопільського ставу, відремонтована лікарня №2. Крім того, Надал виконав обіцянку з приводу розширення транспортної мережі в місті та збільшення кількості тролейбусів та автобусів у місті.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що мер Тернополя Надал підніс сюрприз школярам і студентам. Вони будуть їздити безкоштовно.

Знай писав, що тернопільським школярам мер Надал пообіцяли провести випускний.

Нещодавно Знай передавав, що заступник мера Надала задекларував шалені доходи.