Тернополянка звернулася в поліцію після того, як зрозуміла, що її чотирирічний син зник. Жінка спочатку спробувала відшукати дитину самостійно, а потім зателефонувала на 102. Про це пише Місто з посиланням Нацполицию Тернопільської області.

Молода мама розповіла, що гуляла з сином на вулиці Братів Бойчуків. Хлопчик катався на самокаті. На якийсь момент вона відволіклася і випустила дитину з поля зору. Пізніше вона зрозуміла, що дитина зникла. Спроби відшукати сина не увінчалися успіхом.

Співробітники поліції почали пошук дитини і виявили його за грою в одному з найближчих дворів. Він зовсім не помічав відсутності мами і продовжував грати на майданчику. Хлопчика цілого і неушкодженого передали мамі.

Нещодавно поліція Тернопільщини розповіла про те, що в регіоні зник 38-річний чоловік. Він пішов з дому 4 червня і більше його ніхто не бачив. Також правоохоронці попросили зателефонувати і надати будь-яку інформацію про зниклого безвісти.

Також в поліції попросили допомогти знайти душевно хворого жителя області, який залишив психневрологический інтернат. Чоловік 1994 року народження пішов ввечері з території інтернату. Медики та вихователі закладу попросили допомогти знайти хлопця, так як він не може за себе постояти.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині поліція шукає 38-річного чоловіка.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шукають чоловіка з розумовою відсталістю, який пішов з інтернату.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині оголосили в розшук підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.