На Тернопільщині місцеві жителі вже не раз озвучували проблему поганих доріг в регіоні. Вони показують ролики і фото, на яких видно ями і вибоїни на дорогах, а після дощу це все перетворюється в одну велику калюжу. Місцеві влади не поспішають реагувати на такі зауваження в мережі.

В черговий раз на Тернопільщині урвався терпець мешканців населених пунктів недалеко від міста Бережани. Вони вийшли на трасу М-09 і посадили ялинку в саму велику яму. Фото з креативним рішенням і протестом проти дірявих доріг виклали на сторінці Береж.Інфо в Facebook.

Ями на Тернопільщині засадили ялинками Фото: скріншот

Варто нагадати, що деякі жителі Тернопільщини втратили надію домогтися від місцевої влади вирішення їх проблеми і пішли на радикальні заходи. Вони зробили ямковий ремонт дороги власними силами і показали результат на відео. Ця дорога була розбита давно, ями були дуже глибокими і проїхати було практично неможливо.

На відео місцеві жителі показали, як можна тепер їздити. Однак у коментарях користувачі відзначили, що це не на довго, так як знову поїдуть зерновози і будуть руйнувати дорогу далі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У аннексированном Росією Криму ситуація з дорогами ще гірше. Замість туристів і доходів місцеві жителі отримали зруйновані дороги. Ями і тріщини збільшуються, а місцева влада не діють.

Нагадаємо, Знай писав, що житель Тернопільщини самостійно заасфальтували дороги.

Знай писав, що українцям показали зруйновані дороги в Криму.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині місцеві жительи зажадали від влади відремонтувати дороги.