На Тернопільщині чоловік врятував жінку і кошенят від цілого натовпу ромів. Назарій Хомуляк розповів про свою пригоду в соціальній мережі Facebook, де опублікував відео події. Про це пише 0352.

Назарій Хомуляк написав, що по дорозі додому він побачив, що обступили жінку цигани і не давали їй проходу. При цьому у неї на руках був кошеня. Він зазначив, що не побачив, щоб роми в українки просили гроші або намагалися її обікрасти, але ситуація здалася йому дивною.

Geplaatst door Назарій Хамуляк op Donderdag 18 juni 2020

Як з'ясувалося, котенята належали циганам і вони просили милостиню з їх допомогою. При цьому роми всіляко знущалися над маленькими тваринами, били їх, крутили в руках і навіть душили. Жінка спробувала захистити кошенят.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Молодий тернополянин розповів, як врятував дівчину і кошенят від ромів Фото: скріншот

Назарій спробував з'ясувати, звідки у ромів кошенята, але натовп дала зовсім різні дані. Одні говорили, що їм віддали на ринку, де продають тварин, інші говорили, що вони їх купили за 50 грн, а треті повідомили, що за 1 гривню. Вони ходили по місту з кошенятами з самого ранку.

… день був такий, що хочеться заснути і не згадувати, а на завершення ще й цигани з кошенятами ! Вже близько 17:00...

Geplaatst door Назарій Хамуляк op Donderdag 18 juni 2020

Бити кошенят вони почали, коли ті почали дряпатися і вириватися. Також цигани розкручували тварин на 360 градусів. Назарій Хомуляк написав, що він не встиг зняти на камеру все і саме це його обурило. Молодий чоловік з'ясував, що тварин використовували для випрошування милостині. На відео чути, як він однієї з дівчат ромської національності пояснює, що просити милостиню погано.

В результаті тварин забрали у циган і вони вже знаходяться в безпеці.

Нагадаємо, Знай писав, що на Харківщині собака прийшла до старім господарям, після того, як її віддали новим.

Знай повідомляв, що в Києві банда підлітків ромської національності встали на шлях грабежів і вже тероризують район.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині банда ромів пограбувала заробітчанку.