У місті Кременець Тернопільської області стався кричущий випадок – лікарі місцевої лікарні відмовилися приймати дворічну дитину, якій потрібна була термінова допомога. Про подію розповіли у Facebook-спільноті "Типовий Кременець".

Мешканка Кременця розповіла, що з дитиною її подруги нічого страшного не сталося, однак була необхідність викликати "швидку допомогу". По приїзду медиків виявилося, що Кременецька лікарня не приймає дітей, тож мати з дитиною відправили в Збараж. Там лікарі сказали, що не будуть приймати людей з Кременця і відправили їх у Тернопіль.

Дитина / фото: Pixabay

На щастя, лікарі Тернополя вже нікуди не посилали мати з дитиною, але теж непогано відзначилися – лікарі вимагали "подяку" за те, що вони не викличуть поліцію, оскільки медику здалося, що батьки недостатньо дивляться за дитиною.

Що взагалі відбувається?? Не так то вже в нас багато тих важкохворих на вірус, щоб заради якоїсь фігні, з якою інколи самотужки не всім під силу виправити, їхати в Тернопіль, по кілька годин чекати лікаря, який тобі погрожує і більше нічого не зробить, але ти йому "подякуй", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Пост Типовий Кременець в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Тернополі посилять правила карантину і проконтролюють його дотримання.

Як повідомляв портал Знай.иа на Тернопільщині жінка взяла в сім'ю 18 дітей.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі поліція розшукала 4-річного зниклого хлопчика.