Духівник з Тернопільської області отримав почесну нагороду – золотий хрест. Духівника Тернопільської вищої духовної семінарії УГКЦ о. Андрія Тиха нагородили золотим хрестом. Про це пише ОбласТь з посиланням на Тернопільсько-Зборівську архиєпархію УГКЦ.

Нагороду священнослужителю вручав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк. Урочистий захід пройшов у пастирського відвідування монастиря святих мучеників Бориса і Гліба в селищі Великі Бірки.

Під час нагородження священнослужителя подякували за ревну душпастирську працю на благо парафії та за вагомий внесок у роботу з семінаристами.

Священнослужителю на Тернопільщині вручили золотий хрест Фото: єпархія УГКЦ

Варто відзначити, що раніше на Тернопільщині урочисто відзначили 70-річчя духівника Тернопільсько-Бучацької єпархії Православної Церкви митрофорний о. протоієрея Володимира Прастака. На честь цієї події відслужили подячну архиєрейську літургію. Крім того, священнослужитель зазначив 37-річчя духовної служби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У Росії схиигумен Сергій, який прославився запереченням коронавіруса і величезною кількістю скандалів, захопив жіночий монастир і виставив охорону з російських козаків. Перед цим Сергія відлучили від церкви за все його скандали і заяви.

Нагадаємо, портал Знай писав, що на Тернопільщині привітали з ювілеєм відомого священнослужителя.

Знай повідомляв, що відлучений від церкви російський чернець захопив жіночий монастир.

Нещодавно Знай передавав, що Кропивницького поліція затримала священика за спробу відкопати померлого священнослужителя.