Ось уже два роки син відомого українського співака Віктора Павлика Павло бореться з раком. Молодий чоловік пройшов незліченну кількість курсів хіміотерапії і операцій, але хвороба прогресує і далі. Нові пухлини з'явилися в руці і скрутили її. Павло Павлик Написав про свою хворобу і про відмову від хіміотерапії і інших видів лікування на своїй сторінці в Facebook.

Павло – молодший син українського співака. Молодий чоловік потрапив у лікарню в серпні 2018 року з-за того, що йому стало важко ходити. Під час обстеження медики виявили новоутворення, яке перекривало спинний мозок і повідомлення нервів. Вони видалили його, і хлопець пішов на поправку, але все змінив результат дослідження цього утворення. Це виявилася саркома – найбільший токсичний і небезпечний вид раку кісток.

Павло пройшов велику кількість хіміотерапій і процедур, але недавно у нього почала відмовляти рука, болі були в лікті. Вони не проходили ні вдень ні вночі. Лікарі виявили освіта і там.

Павло написав, що погіршився і його загальний стан. Він знову повернувся до пересування на милицях, а 3 тижні тому він знову сів у крісло. Після чергового дослідження МРТ і КТ надія на краще зникла зовсім.

Крім того, Павло Павлик написав, що він не може пересуватися без коляски, а текст поста друкує однією рукою, яка ще слухається і залишається здоровою. Далі він зізнався, що завершив лікування хіміопрепаратами. Своє рішення молода людина обґрунтував тим, що це стало безрезультатним і дурним заняттям, тому що хвороба продовжує прогресувати. Він пообіцяв триматися в живих стільки, скільки це буде можливо, адже хвороба продовжує руйнувати організм зсередини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі молодий чоловік написав, що у нього він ставиться до всього, що відбувається дуже спокійно, депресія і страх тільки погіршать становище. Також він зазначив, що невідомість його дуже лякає. Він більше переживає за рідних і близьких, які допомагають йому справлятися з усіма труднощами.

Павло Павлик написав прощальний пост Фото: скріншот

Далі Павло розповів, як з другом розглядали шкільні альбоми з випускних класів. Він зазначив, що шкільні роки були кращими в його житті. Павло згадав і про те, як став студентом Академії служби безпеки України, став учасником параду до Дня незалежності України. Він встиг відслужити і провчитися два роки і прийшла хвороба.

На завершення посту Павло побажав успішного життя, в якій вони ніколи не зіткнутися з подібними труднощами. Він хоче, щоб друзі та рідні завжди були щасливі і з гідністю прожили життя. Павло зазначив, що багатство не в грошах і майно, а в людях, які оточують кожної людини, в емоціях і спогадах, які породжують ці люди.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Віктор Павлік розповів про таємниці своєї молодої дружини.

Знай писав, що Віктор Павлік розповів, як відгуляє весілля з концертним директором.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік приїде на Тернопільщину.