Настало справжнє спекотне літо з величезною різноманітністю фруктів і овочів. Велика кількість товарів на прилавках ринків і магазинів підштовхує до приготування незвичайних, смачних, легенів і літніх страв. Одним з таких може стати кабачковий торт, пише Дніпровська панорама.

Для його приготування знадобиться:

  • 1 кг кабачків;
  • 3 яйця;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. морської солі;
  • сіль, мелений перець;
  • 2 ст. л. рубаного кропу і петрушки;
  • 1 часточка часнику.

Тісто для кабачкового торта Фото: скріншот

Начинка торта з кабачків робиться з таких інгредієнтів:

  • майонез або сирний сир;
  • 1 зубчик часнику;
  • кілька гілочок зелені;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування

У першу чергу потрібно підготувати основу, натерти на крупній тертці кабачки. Їх відразу ж потрібно посолити, щоб з'явився сік. Цей сік зливається, а натерта маса віджимається. В отриману масу додаються яйця, спеції, борошно, подрібнений часник і зелень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приготування коржів для торта Фото: скріншот

На розігріту сковороду, попередньо змащену маслом, потрібно викласти частину тіста тонким шаром. Отриманий корж потрібно обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Таким же чином обсмажуються і наступні коржі.

Для начинки потрібно подрібнити часник в пресі, подрібнити зелень, все перемішати з майонезом або сирним сиром. Після цього, отримана маса наноситься на коржі, які укладаються один на одного. Прикрасити страву можна помідорами і зеленню.