На Тернопільщині п'яний чоловік попався поліцейським на очі в період карантину і заробив штраф. Житель Подволоческого району області забув про карантин і перебував у громадському місці без маски і в стані алкогольного сп'яніння. За це його оштрафували на 17 тисяч гривень, пише 20 хвилин.

Під час патрулювання залізничного вокзалу поліцейські помітили чоловіка без маски і зробили йому зауваження і провели профілактичну бесіду, але він взявся озвучувати викликають фрази і провокувати поліцейських і відмовився одягати маску.

Після цього поліцейські склали протокол за статтею 44-3 Кримінального кодексу України, в якій прописані правила карантину та розміри штрафів за їх порушення. Матеріали адміністративного протоколу і справи передані в суд, який і винесе остаточне рішення. Суд розглянув справу і ухвалив рішення про необхідність сплати штрафу в сумі 17 тисяч гривень.

Варто відзначити, що в Україні з початку епідемії коронавіруса захворіли 41 117 осіб. За останню добу кількість заражених побило всі рекорди і становила 1109 осіб. Ще вчора 25 червня в Україні зафіксували 994 нових випадки. У багатьох областях інфекційні лікарні вже не справляються з потоком заражених, тому в уряді приймають рішення відкрити лікарні другої черги, які повинні будуть приймати хворих коронавірусом людей.

Також стало відомо, що Зеленський підписав закон і можливості використання для лікування COVID-19 експериментальних препаратів. Тобто на українцях будуть відчувати ті чи інші ліки, які раніше не використовувались або використовувались для лікування інших захворювань.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні за добу зафіксували новий антирекорд захворюваності коронавірусом.

Знай повідомляв, що Зеленський дозволив проводити експерименти на хворих українців.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині почала самостійно дихати жінка, яка місяць була на ШВЛ.