У пограбуванні літньої мешканки Тернопільщини поліція підозрює молодої людини, допомагав їй по господарству. Як виявилося, у жінки зникли 700 гривень, і її родич звернувся до правоохоронців. Про це пише Сорока.

Співробітники Заліщицького відділення поліції підозрюють 18-річного хлопця, який допомагав літній жінці по господарству і часто приходив до неї в будинок. В ході розслідування правоохоронці встановили, що молодий чоловік дійсно залишався в будинку жительки Тернопільщини та виконував роботи.

Пізніше з'ясувалося, що він використав момент, коли жінки не було в хаті і знайшов 700 гривень у схованці. Він вирішив їх забрати. Після цього молодий чоловік повинен буде понести покарання, передбачене статтею 185 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Варто відзначити, що поліція Тернопільщини та співробітники ДСНС приїхали до багатоповерхівці, у вікні якої перехожі побачили дитину. Малюк сидів на вікні, а потім вирішив свесится з підвіконня на вулицю. Він був на волосок від смерті. Небайдужі перехожі вирішили викликати допомогу. Поліцейські вмовили дитини відійти від вікна, а потім викликали маму.

Крім того, повідомлялося, що на Тернопільщині поліція веде розслідування трагічної загибелі молодого футболіста і його подруги. Молоді люди їхали в автомобілі, який потрапив в аварію і загинули. Асоціація футболу регіону висловила співчуття рідним і близьким.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернпоольщине поліція і рятувальники зняли дитину з вікна багатоповерхівки.

Знай повідомляв, що на тернопіллі молодий футболіст загинув в аварії.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині в лісі невідомі огранизовали звалище сміття.