Напередодні з'явилася інформація, що в Тернополі нібито було здійснено рейдерське захоплення кафе «Скаваридка». Ця інформація не підтвердилася, а реальність дуже банальна. Власника цього кафе спіймали на відвертій брехні, коли з'ясувалися всі обставини події.

Неправду про рейдерське захоплення кафе поширив Назар Андрушко, що є власником цього кафе. Він розповів, що власник приміщення не продавав його, а до нього в кафе увірвалися невідомі в масках і зброєю.

Виявилося, що приміщення справді є нові власники. Вони придбали приміщення 9 червня після того, як попередній власник не розплатився за кредитом, і банк забрав приміщення у рахунок боргу. Нові власники кафе не раз пропонували власнику кафе переукласти договір і вирішити питання про оренду приміщення в законному руслі.

Однак Назар Андрушко захотів влаштувати шоу і дискредитувати нових власників. Він відмовився показати договір оренди приміщення і не захотів його переукласти з новими власниками. При цьому він тричі зустрічався з новим власником, а значить, його слова про те, що він не знайомий з новим власником також є брехнею.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Під час зустрічей з новим власником приміщення 10, 11 і 16 червня Назар Андрушко відмовився вести які-небудь переговори, надати доступ до приміщення нового власника. Жодні законні аргументи та правовстановлюючі документи на приміщення кафе не зробили орендаря більш лояльним.

Після того, як приміщення було «захоплено» Андрушко безперешкодно пустили в приміщення забрати особисті речі та ключі від машини. Далі пан Назар надав розписку і усне підтвердження того, що особисті речі йому передали.

Нагадаємо, Знай писав, що у Тернополі невідомі в масках увірвалися в кафе.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині виявили отруєні цукерки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові закрили стоматології.