У Тернополі волонтери та активісти організували нову акцію для домашніх вихованців. Вони запропонували взяти їх з собою на роботу. Незвичайна ідея привернула увагу мешканців міста і вони з задоволенням відгукнулися на таку пропозицію. Про це повідомляє 4tv.

Кореспонденти показали, як одна з їхніх колег принесла на роботу мініатюрну собаку. Тварина активно відволікало і розважало всіх присутніх, а також жваво цікавилися камерами.

Власниця собаки розповіла, що взяти тварину на роботу – хороша ідея, оскільки вона залишається вдома одна і сумує. Коли ж тварина разом з господинею, йому весело і весело всім присутнім.

Ще одна тернополянка Ірина розповіла, що зі своєю собакою ходить на роботу регулярно. Жінка зазначила, що у неї є спеціальна переноска для тваринного і собака вже сама туди вистрибує. Також жінка пояснила, що вона і її вихованець працюють з особливими дітьми, тому собака необхідна їй для реабілітації малюків. Для цього тварина пройшла спеціальне навчання.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Крім того, Ірина пояснила, що залишати улюблену собаку вдома на цілий день неможливо. Коли вона йде на роботу без неї, то бачить сумні очі собаки і відчуває, що вона сумує.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпропетровській області дівчинка врятувала життя двох цуценят, яких викинули на смітник вмирати. Дитина доглядав за малюками і виходив їх, а потім передав волонтерам з Дніпра.

Також Знай повідомляв, що доктор комаровський дав рекомендації, як захистити домашніх тварин від коронавіруса.

Нещодавно Знай передавав, що на пляж Маріуполя вийшли дикі кабани, яким сподобалося Азовське море.