У Тернопільській області зник безвісти 32-річний чоловік. Про розшуки зниклого повідомляють у поліції регіону.

За даними правоохоронців, мешканець селища Кудобинці Микола Марков поїхав з дому на велосипеді ще у четвер, 25 червня. Він мав намір виїхати за межі рідного села та прямував до сусіднього населеного пункту Кудинівці.

Однак немає даних про те, чи прибув він до пункту призначення. Додому він так і не повернувся.

Поліція повідомила прикмети чоловіка: виглядає на свій вік, коротко стрижений, русявий, зі світлими очима. На момент зникнення був одягнений у штани чорного кольору, спортивну футболку сірого кольору та взутий у чорні черевики. Матір чоловіка додає, що він схильний до зловживання алкогольними напоями та перебуває на обліку у психдиспансері із психічними розладами.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У поліції просять усіх, хто володіє інформацією про можливе місце перебування чоловіка, негайно повідомити на телефони гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше під Києвом зник хлопець в гумових капцях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом красуня зникла в чорній футболці.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом розшукують сивого чоловіка.