Стало відомо про те, що в Тернопільській області п'яна бешкетниця викликала «швидку», а потім вирішила побити фельдшера.

Таким чином, повідомляється, що даний інцидент, який можна назвати курйозним. В Підволочиську, що у Тернопільській області, до працівників правоохоронних органів звернувся медичний працівник.

Скандал у Тернополі зі швидкої, фото: скріншот з відео

Він повідомив, що під час чергового виїзду на виклик, невідома жінка почала скандал, який супроводжувався від неї нецензурною лексикою та образами.

На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, і на місці застали жінку, яка була в стані сильного алкогольного сп'яніння. При цьому, вона вже неодноразово потрапляла у поле зору співробітників правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Їй сорок два роки, і вона почала кидатися в фельдшерів недопалками, ображати, а також вдарила потерпілого у живіт. В той день вона пила зі своєю подругою, після чого їй стало погано і довелося викликати «швидку».

Поліція інкримінують хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку. Тепер, вона буде змушена відповісти перед законом. Слідство поки що триває.

Що саме стало причиною такого вчинку жінки – невідомо, адже, за інформацією, яка загальнодоступна в мережі, це сталося відразу, як тільки медики приїхали на місце.

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні за добу зафіксували новий антирекорд захворюваності коронавірусом.

Також Знай повідомляв, що Зеленський дозволив проводити експерименти на хворих українців.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині почала самостійно дихати жінка, яка місяць була на ШВЛ.