На Тернопільщині поліцейські врятували життя молодого жителя Теребовлянського району, який хотів покінчити життя самогубством через повішення. Молодика помітили патрульні. Інцидент стався сьогодні 29 червня до 2 години ночі. Про це повідомляє Тернопільська мережева газета.

Патрульні поліцейські, проїжджаючи повз лісового масиву біля села Ладычин побачила в деревах дивний силует людини. Вони підійшли ближче і побачили чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством. Молодий чоловік вже був у зашморгу, коли копи підійшли до місця події.

Вони зняли його з мотузки і надали першу допомогу, а потім викликали медиків, які чоловіка госпіталізували. Як з'ясувалося, у петлю намагався залізти житель села Микулинці Теребовлянського району. Про причини, які спонукали людину до такого кроку не йдеться.

Завдяки злагодженим діям поліцейських життя і здоров'я молодого 22-річного жителя Тернопільщини вже нічого не загрожує. Він вже висловив подяку поліцейським за допомогу і порятунок від необдуманого кроку.

Варто відзначити, що житель Дніпропетровщини спробував звести рахунки з життям із-за боргів. Молодий чоловік взяв надбиту пляшку і спробував розпороти собі живіт. Медики швидко допомогли потерпілому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що На Дніпропетровщині молодик проштрикнув собі живота.

Знай повідомляв, що депутат Миколаївської облради повідомив про самогубство дружини.

Нещодавно Знай передавав, що поліцейські у Львові врятували водія від вірної смерті.