У Тернополі незважаючи на карантин працюють нічні клуби. Люди на танцполі знаходяться без масок і не дотримують дистанцію. Відео, що показує, як розважається молодь виклали самі працівники розважального закладу ще 27 червня, пише Липа.

У соцмережі Instagram вони опублікували короткий відеоролик, на якому видно, натовп людей танцює під музику, а діджей розважає присутніх і підігріває обстановку для ще більших танців і розваг.

Нічний клуб Тернополя Фото: Instagram

На відео чітко видно, що люди в приміщенні знаходяться без масок, не дотримується і дистанція. В результаті після подібної вечірки кількість заражених може в черговий раз зрости.

Нічний клуб Тернополя Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Були також зроблені і фото вечірки, на яких також видно, що люди танцюють близько один до одного.

Варто відзначити, що не тільки нічні клуби Тернополя показують подібні тісні контакти на вечірках, але і клуби в інших містах продемонстрували, як вони ставляться до карантину. Так в Києві та Одесі розважальні заклади були переповнені відвідувачами. Вони запалювали під Maruv і Тіну Кароль без масок і у фан-зонах, що заборонено під час карантину. Аналогічна ситуація спостерігалася в Дніпрі та інших містах. Там про соціальної дистанції і дезінфекції забули геть.

У Києві ж один із нічних клубів міста показав, як дотримується карантин. Молодь зібралася в тісному черзі на вулиці, щоб потрапити на танцпол. Люди зайняли весь тротуар і продовжували прибувати. Звичайно ж всі були без масок і про дистанції годі навіть говорити.

Нагадаємо, Знай писав, що українські нічні клуби показали, як тусять під Maruv і Тіну Кароль.

Знай повідомляв, що в києві нічний клуб відкрився після послаблення карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові відкрилися пляжі і городяни заполонили зону відпочинку.