Мешканка Тернопільщини Марія Тройчак побувала в 52 країнах світу. З кожної поїздки вона привозила ікони, так як головними цілями поїздок були святині православ'я. Чудотворні ікони були привезені з Італії, Іспанії, Ізраїлю, Португалії, Німеччини, франції, Чехії та інших країн. За роки подорожей вона зібрала колекцію з більш, ніж 200 ікон, пише Наш День.

МарияТройчак з іконою Фото: Наш День

Тернопільська фітотерапевт Марія Тройчак розповіла, що вона є членом Ліги європейських лікарів. З цією лігою вона їздила в паломницькі поїздки. Там відвідували святі місця, духовні центри і навіть відвідували виставки ікон. Жінка зазначає, що для неї важливо поклонитися іконі і помолитися, так як вони мають особливу силу.

Виставка ікон Марії Тройчак Фото: Наш День

На її думку, ікони і молитви допомагають зцілити хвороби та недуги, допомогти в різних життєвих ситуаціях. Марія Тройчак в Україні неодноразово організовувала виставки чудотворних ікон. Довгий час ікони прикрашали стіни лемківської церкви вознесіння Господнього.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Виставка ікон Марії Тройчак Фото: Наш День

Також виставки ікон були проведені обласному краєзнавчому музеї, в медичному університеті під час конференції 17 Світової федерації українських лікарських товариств. Днями завершилася виставка, яка проходила під назвою «Образи духовного і тілесного зцілення» у Козівському будинку культури. На цій виставці були виставлені на показ 180 ікон. Незважаючи на карантин безліч вірян відвідали цю виставку і отримали неймовірну благодать, про яку говорить Марія Тройчак.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині пасічник влаштував церква-вулик, в який приходять навіть батюшки.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині сильні дощі змили джерело, яке вважається цілющим.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині виникла веселка над монастирем.