В Україну прийшло справжнє літо, дощі і негода залишилися в минулому, а природа тепер показує нові температурні рекорди. У тернополян з'явилася відмінна можливість освіжитися у фонтанах, які нещодавно запрацювали в парках і на набережній.

Врятуватися від літньої спеки можна на набережній Тернопільського ставу. Уздовж цієї пішохідної вулиці працюють фонтани і забезпечують перехожим свіжість у всіх сенсах. Як тернополяни користуються цією можливістю зафіксував один із місцевих фотографів, що працює під ніком Михалур Урбанський. Знімки були опубліковані в групі «Мій Тернопіль» Facebook.

Фонтани Тернополя Фото: Михалур Урбанський

Завжди позитивно до фонтанів відносяться діти та підлітки. Вони з задоволенням бігають серед струменів і в бризках води, насолоджуючись прохолодою. Не відстає від дітей і молодь. Молоді люди активно займаються спортом на набережній.

Фонтани Тернополя Фото: Михалур Урбанський

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що фотографи показали не тільки красу Тернополя, але й прекрасні місця у Карпатах. Яремче потрапило в об'єктив камери і здивувало своєю унікальністю. Всі фото цього курортного села були зроблені з висоти пташиного польоту. На фото зображені ліси, житлові будинки, хмари і гори до горизонту.

Фонтани Тернополя Фото: Михалур Урбанський

Крім того, фотограф створив серію знімків Івано-Франківська. Майстер показав місто після дощу. Знімки увібрали всю свіжість весни, а пам'ятки міста набули ще більш яскраві фарби і стали більш величними.

Нагадаємо Знай писав, що в мережі показали Яремче з висоти пташиного польоту.

Знай повідомляв, що фотограф показав Івано-Франківськ після дощу.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі городяни вийшли на пробіжки після карантину.