В Тернопільській області знову вирувала негода. У Монастырийском районі за 20 хвилин випала величезна кількість опадів, які завдали шкоди селу. Негода розігралася 28 червня в селі Бобривныки.

Про інцидент розповіло видання Голос. Над селом пройшла гроза, яка за 20 хвилин забрала автомобіль і вбила собаку. Вулицями села понеслися річки з темної рідини. Місцеві жителі розповіли, що гриміти початок у першій половині дня, а потім небо закрили чорні хмари, з яких полився дощ.

Дощ йшов всього 20 хвилин, але й цього вистачило, щоб вулицями потекли ріки із суміші води, землі та сміття. Потоки були настільки потужними, що вони підхопили і знесли легковий автомобіль на кілька метрів.

Наслідки дощу в селі на Тернопільщині Фото: соцмережі

Під час сходження потоків води з пагорбів навколо села утворювалися вири, які промили ями в землі. Одна з них була у електричного стовпа. До неї підійшла собака і отримала смертельний удар струмом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мешканці Бобривныков розповіли, що за короткий проміжок часу село перетворилося на болото з в'язкого бруду і води.

Варто відзначити, що в Західних регіонах природа продовжує відчувати жителів на міцність і стійкість до стресів. На цей раз в Чернівецькій області стався землетрус. Тремтіння землі була зафіксована 29 червня. Фахівці відзначили, що поштовхи були дуже слабкими, щоб їх відчули люди.

Нагадаємо Знай писав, що на Західній Україні зафіксовані землетруси.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині воду в криницях і криницах визнали непридатною для пиття через підтоплень.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині смерч пронісся по жвавій трасі.