На Тернопільщині попрощалися з українським Іваном воїном Дедюхом, який загинув 27 червня в результаті обстрілу окупантів на Донбасі. Про це пише Терен.

Сьогодні 1 липня у Тернопіль привезли тіло молодої людини. Всі бажаючі змогли попрощатися із загиблим захисником незалежності України на площі Театральній. Городяни провели в останню путь Івана Дедюха з усіма почестями, яких він тільки заслуговував.

Церемонія прощання почалася близько 10 години ранку в центрі Тернополя. На Театральній площі родина і друзі загиблого воїна, а також його побратими віддали останні почесті. Церемонія проходила при закритій труні. Крім того, тут же на площі прочитали заупокійну молитву по загиблому. Після прощання тіло бійця перевезли на Микулинецьке кладовище для поховання.

Крім того, співчуття та скорботу висловив мер Тернополя Сергій Надал. Він написав, що молодий чоловік віддав своє життя за те, щоб майбутні покоління жили у світі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що на Донбасі не вщухають бої. Вже 30 червня було поранено двоє українських воїнів. Окупанти продовжують плювати на Мінські домовленості і використовують крупнокаліберне озброєння. При цьому українські військові продовжують відповідати на обстріл бойовиків і показують, хто господар на українській землі.

Нагадаємо Знай писав, що на Донбасі отримали українські військові в жорстокій сутичці з окупантами.

Знай повідомляв, що найманці Путіна поранили двох українських захисників і отримали жорстку відповідь.

Нещодавно Знай передавав, що російські окупанти на Донбасі продовжують перешкоджати роботі ОБСЄ.