На Тернопільщині досі шукають тіло чоловіка, який нещодавно впав у Дністер з моторного човна і зник під водою. Рятувальники прочісують берега і донині не знайшли тіло чоловіка. Про це пише Липа.

26 червня на річці Дністер між селами Грошова і Вильхивцы стався нещасний випадок. Чоловік рухався на металевій моторному човні «Казанка». Він не помітив трос поромної переправи через річку і врізався в нього.

В результаті цього він впав у річку і зник під поверхнею води. Для пошуково-рятувальної операції на місце були направлені рятувальники Управління ДСНС області. Вони прочісують берега річки, але досі не виявили чоловіка або його тіло, а також човен.

На Тернопільщині тривають пошуки зниклого чоловіка Фото: ДСНС

Варто нагадати, що 26 червня про подію повідомив Борщівський відділ ДСНС. Рятувальники пройшли по берегах річки та оглянули їх, але слідів чоловіка не знайшли, операція з пошуку потерпілого була продовжена, як і на цей раз.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, під Одесою чоловік провалився у вигрібну яму туалету. Потерпілий в стані алкогольного сп'яніння впав у підпіллі туалету і там застряг. Щоб його витягнути надобилась допомогу рятувальників, які витягли жертву і передали медикам.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині шукають чоловіка, який впав з човна в Дністер.

Знай повідомляв, що під Одесою чоловік провалився у вигрібну яму.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області чоловік потонув після стрибка у воду зі скелі.