Під Тернополем чоловік відкрив вогонь по своїй дружині. Причиною такого вчинку стало неубранное сіно. Чоловік взявся за рушницю після того, як у них зав'язалася сварка. Про інцидент розповіли в управлінні Національної поліції Тернопільської області.

59-річний чоловік, житель Гусятинського району, будучи в стані алкогольного сп'яніння схопився за гладкоствольну рушницю марки Іж-18 і почав стріляти в повітря. Постріли почули сусіди і викликали поліцію. Правоохоронці з'ясували, що під час конфлікту з дружиною через не прибраного з поля сіна він почав стріляти в повітря, щоб налякати її.

Крім того, поліцейські встановили, що рушниця не зареєстровано у відповідності з українським законодавством. Чоловік розповів, що воно дісталося йому у спадок від діда.

Варто відзначити, що постріли лунали не лише на Тернопільщині, але у Дніпропетровській області. Там 42-річний чоловік з психічним захворюванням відкрив вогонь по молодому хлопцю, який зробив йому зауваження. Молодий захисник помер у лікарні від втрати крові. У поліції з'ясували, що стрільцем виявився чоловік, який числиться пацієнтом психіатричної лікарні. У нього виявився в руках стартовий пістолет, перероблений під травматичні патрони.

Аналогічний інцидент стався і у Львові. Там молоді люди влаштували масові "розборки". У ході конфлікту один з них дістав пістолет і відкрив вогонь по опонентам.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Дніпром чоловік застрелив молодого людини.

Знай повідомляв, що у Львові поліція розбороняла масову бійку і стрілянину.

Нещодавно Знай передавав, що під Харковом чоловік розстріляв батьків з дітьми.