На Тернопільщині жителі села Петриків поскаржилися виданню Тернополяни на місцевого екс-чиновника, який тероризує ціле село. Люди у своєму зверненні розповіли про неадекватну поведінку їх сусіда і колишнього місцевого чиновника. Автором колективного звернення став житель села і користувач мережі Ярослав Вийтив.

Як з'ясувалося, у селі Петрекив проживає колишній начальник комунального підприємства «Відділ соціального розвитку при департаменті освіти Тернопільської ОДА» Ярослав Юрків. Він нападає на своїх односельців.

Один з потерпілих від рук колишнього держслужбовця Ярослав Бабій розповів, що дії екс-чиновника поширюються на всіх, хто живе на сусідніх з ним вулицях. Чоловік також зняв на відео, як місцевий «террорирст» б'ється з односельцем.

Юрків дозволяє собі випускати на самовыгул собаку породи вівчарка. Тварина кидається і гавкає на всіх, хто йде повз. Коли односельці роблять йому зауваження, то він починає бити і жбурляти в людей каміння.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидець розповів, що нещодавно собака колишнього чиновника напала на маму з двома дітьми, які проходили по вулиці. Тварина покусала дитину. Юрків ж замість вибачень почав кричати, щоб тут не ходили, а їздили на автомобілі. Жінка написала заяву в поліцію, але Юрків справив на неї тиск погрозами, що звільнить її і її мати з роботи (вони працюють вчителями в місцевій школі).

Крім того, було зафіксовано декілька нападів німецької вівчарки Юрківа на кошенят і собак дрібних порід. Власник або закривав очі на це, або нічого не міг зробити. Автор листа-скарги доклав до нього відео, на якому видно, як б'ються двоє чоловіків.

Нагадаємо, Знай писав, що депутати Верховної Ради не соромляться свого неробства.

Знай повідомляв, що губернатор Львівщини поскаржився на Садового в поліцію і прокуратуру.

Нещодавно Знай передавав, що мер Тернополя Надал зажадав 100 тисяч за образу.