У Тернополі припинили роботу дитячого садка №6 з-за спалаху коронавирусной інфекції. У п'ятьох дітей виявили захворювання. Про це повідомляє Тернопільський міський штаб по боротьбі з коронавірусом.

П'ятеро хворих дітей є вихованцями однієї групи. У них лабораторно підтвердили китайський вірус. Щоб призупинити поширення інфекції садочок закрили на 14 днів. Також про відновлення роботи дошкільного закладу додатково повідомлять.

Крім цього, у Тернопільській області з початку карантину було зафіксовано 2 069 випадків зараження, 44 людини заразилися за останню добу.

Варто відзначити, що 5 липня в Україні було зафіксовано 823 нових випадки зараження коронавірусом. Загалом з початку епідемії в Україні захворіли понад 48 тисяч осіб. Епіцентрами поширення коронавіруса стали три області – Київська, Чернівецька та Львівська. Крім того, у суботу 4 липня було виявлено понад 900 нових випадків зараження.

Головний санітарний лікар Ляшко розповів, де можна підчепити вірус. Він вважає, що метро та громадський транспорт можуть бути розсадником коронавіруса, але частіше хвороба фіксується після масових свят і заходів. Так він зазначив, що після послаблення карантину і відкриття богослужінь у храмах, дозволу відзначати весілля і дні народження з'явилися масові зараження після таких свят.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в неділю 5 липня були зафіксовані 823 нових випадки зараження.

Знай писав, що в суботу заразилися 914 осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ляшко розповів, де можна гарантовано підчепити коронавірус.