У Тернополі планується зниження тарифів на централізовану подачу гарячої води. Комунальне підприємство Тернопільміськтеплокомуненерго провів перерахунок вартості гарячої води. Після цього в платіжках буде відображатися менша вартість. Про це повідомляється на сайті Тернопільської міськради.

В КП Тернопільміськтеплокомуненерго розповіли, що зниження вартості постачання гарячої води здійснюється у відповідності з рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 16.12.2019 №1166 із змінами. На цей раз проведений перерахунок за червень 2020 року. Раніше вже була змінена вартість гарячого водопостачання за період з жовтня 2019 року по травень 2020 року.

Тарифи на воду в Тернополі Фото: скріншот

У червні вартість гарячої води знизилася на 36% з урахуванням наявності або відсутності полотенцесушителей у ванних-кімнатах городян. Тепер за гарячу воду потрібно буде платити 63 грн і 58,98 грн при наявності та відсутності полотенцесушителей відповідно.

Нещодавно в Харкові стали гарячими батареї. Для кінця червня дане явище дуже незвичайне, тому люди почали дзвонити в тепломережу, щоб дізнатися в чому причина. Виявилося, що проводилися роботи по підготовці до нового опалювального сезону і теплоносій пішов по системі. Споживачі відмовилися платити за цю послугу в середині літа.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові несподівано включили опалення в середині літа.

Знай писав, що ціна на газ знижується, що чекає на українців вже в найближчому майбутньому.

Нещодавно Знай передавав, що Мінрегіон анонсував зміну тарифів на опалення і гарячу воду.