На Тернопільщині виявили несанкціоноване звалище сміття прямо на кладовище. Сміттєві пакети і гілки дерев виявилися повалені під парканом, а не відведеному для цього місці. Таке фото і пост обурення написала мешканка Шумська Світлана Антонюк.

Жінка обурилася тим, що сміття склали в 50 метрах від організованого смітника, який очищають працівники кладовища. Вона сфотографувала нове сміттєзвалище, яка може розростися з-за того, що сюди почнуть зносити відходи та інші відвідувачі.

В пості жінка написала, що люди у нас не можуть залишатися людьми з-за такого.

«Сьогодні на новому кладовищі р. Шумськ ... 50 метрів до відведеного смітник. Без коментарів ... Люди, ви хоч де-небудь можете залишатися людьми!!!», - йдеться в повідомленні.

Звалище на кладовищі в Шумську Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В коментарях написали, що ця купа біля огорожі лежить ще з «Проводів». Також деякі зазначили, що купа збільшилася з тих пір. Також припустили, що більшість не вміє і не знає, як це бути людьми. Також заговорили про бездуховність, а також згадали, що багато знають, який прихід і яка церква краще.

Варто відзначити, що в нашій країні звалища люблять робити скрізь. Так в Харкові продемонстрували величезну купу сміття біля стадіону «Металіст», яка виросла за короткий проміжок часу. Комунальники не збираються її прибирати з відомих тільки їм причин.

На Тернопільщині в лісі виявили несанкціоноване звалище і могильник мертвих тварин. Останки тварин валяються там упереміш з побутовими відходами. Користувачі мережі показали весь жах на фото і зажадали прибрати.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові біля стадіону "Металіст" з'явилася звалище сміття.

Знай писав, що на Тернопільщині виявили незаконне звалище сміття і останків тварин.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі ліквідують несанкцинированные звалища.