У Тернополі збираються обробляти парки хімічними препаратами. Профілактика буде проводитися 8 і 9 липня. Про це пише Телеграм-канал Файний Тернопіль.

Хімічними препаратами будуть обробляти дерева і чагарники, а також траву. Передбачається, що це знищить кліщів та інших паразитів, які кусають жителів міста. ТОКП «Профілактична дезинфекція» буде проводити роботи в парках міста 8 і 9 липня у парку імені Шевченка і в старому парку відповідно. Роботи будуть починатися з 8:30 ранку. Співробітники комунального підприємства просять тернополян не гуляти у першій половині дня в парках, щоб уникнути алергічної реакції на препарат. Також вони пояснили, що засіб нешкідливе для здоров'я людей.

Парки Тернополя оброблять від кліщів Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Тернополі нещодавно запрацював аераційний фонтан, який створює прохолоду на набережній Тернопільського ставу. Найближчим часом він буде працювати цілодобово не тільки щоб порадувати городян прохолодою, але і для того, щоб врятувати ставши від розростання водоростей. Зараз фонтан радує городян прохолодними струменями протягом дня і до пізнього вечора.

На Тернопільщині молоді батьки обурені рішенням місцевої влади, за рішенням якої в парках встановили каруселі та батути. При цьому в містах закриті дитячі садки, а батьки не знають з ким залишити дітей, щоб вчасно приїхати на роботу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі подарували городянам свіжість і прохолоду на набережній.

Знай писав, що на Тернопільщині батьки обурилися каруселями і батутами при закритих садках.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Троєщині обладнали новий сквер.