На Тернопільщині дощ не став на заваді комунальникам укласти бетон. Про це розповіли на сторінці "Файний бетон" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7 липня, не дивлячись на дощ і сильний вітер, комунальники укладали бетон на ділянці мосту недалеко від Тернополя.

"Друга половина шляхопроводу, об'їзна с. Мишковичі автомобільна дорога М-19. Навіть погодні умови не змогли завадити злагодженій співпраці Мостобуд Тернопіль та Файний бетон. Дякуємо за співпрацю." - сказано в повідомленні.

Повідомлення про ремонт дороги на Тернопільщині: Facebook Файний бетон

До повідомлення додали кілька знімків цього процесу. На них можна помітити працівників комунальної служби, які в негоду укладають бетон на ділянці дороги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ремонт дороги на Тернопільщині, фото: Facebook Файний бетон

При цьому, до робіт залучені не тільки люди, але і спеціальна техніка.

На знімках можна побачити процес укладання самого початку і до етапу вирівнювання поверхні бетону.

Ремонт дороги на Тернопільщині, фото: Facebook Файний бетон

Автодорога М-19 — автомобільний шлях міжнародного значення на території України. Її довжина становить 512 кілометрів. Простягається дорога від села Домановое до прикордонного пункту Порубне. На території України є частиною Європейського автомобільного маршруту.

На ділянці від Тернополя до Чорткова стан цієї дороги залишає бажати кращого. З 9 червня стартували ремонтні роботи на цій дорозі. У зв'язку з цим рух автомобілів і здійснюється в об'їзд, через дорогу Т-20-20.

Нагадаємо, що по Харкову розтеклися річки нечистот, комунальники Кернеса повісили прищіпки на ніс

Як повідомляв портал "Знай.uа" у центрі Хмельницького відкрився портал в пекло, комунальники розводять руками

Також,"Знай.uа" писав, що київським комунальникам довелося "пірнути" в нечистоти