Поліцейські розшукують вбивцю з Тернопільщини. Про це розповіли на сторінці поліції Вінницької області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці оголосили в розшук уродженця села Стегніківці Тернопільської області, Кізлика Ярослава Володимировича, 1975 року народження. Чоловіка підозрюють у скоєнні умисного вбивства.

"Гайсинським відділом поліції ГУНП у Вінницькій області за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), розшукуеться Кізлик Ярослав Володимирович, 15.04.1975 р. н., уродженець села Стегниківці, Тернопільської області." - сказано в повідомленні.

Повідомлення поліції Вінницької області, скріншот: Facebook

У повідомленні зазначили, що чоловік може використовувати фальшиві документи і найімовірніше знаходиться на території Вінницької, Тернопільської, Кіровоградської або Львівської областей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські звернулися до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження розшукуваного з проханням повідомити про це за телефонами: (097) 756-00-61, (067) 975-02-73, (0432) 59-43-88, (0432) 59-40-22 або на лінію "102".

До повідомлення додали фотографію чоловіка, за якою його можна впізнати.

Розшукуваний Кізлик Ярослав Володимирович, фото: Facebook Поліція Вінницької області

Нагадаємо, що у Дніпрі знайшли два трупи посеред вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві схопили банду бородатих гастролерів Путіна

Також,"Знай.uа" писав, що під Чернівцями банда в масках викрала хлопця посеред вулиці