На Тернопільщині автомобіль збив дитину, який стояв на узбіччі дороги з велосипедом. Хлопчик потрапив в лікарню з переломами і травмами органів черевної порожнини. Про це повідомляє Нацполиция в Тернопільській області.

8-річна дитина стояв на узбіччі дороги з велосипедом в руках, коли на нього налетів автомобіль марки Volkswagen. Інцидент стався в селі Прошова під Тернополем. Хлопчика забрала швидка з місця події в лікарню. Медики діагностували у нього забій грудної клітини, травми органів черевної порожнини і перелом ноги.

Слідчі з'ясували, що винуватець інциденту виявився п'яним. Алкотестер показав, що в його крові 2,26 проміле алкоголю. Начальник Тернопільського відділення поліції Володимир Гарасимив розповів, що порушником є житель села Смолянка Тернопільського району 1982 року народження. У стані сп'яніння він втратив контроль над транспортним засобом, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його сестра, але вона встигла відскочити, тому не отримала травм.

Поламаний велосипед дитину Фото: Досьє 102

Очевидці аварії кажуть, що машина їхала на великій швидкості, так як велосипед отримав пошкодження. У нього відірвалося колесо, яке відкинуло на кілька метрів. Водій спробував втекти з місця події, але проїхавши кілька метрів скотився у кювет та застряг там. Самого порушника затримали місцеві жителі, а ось його пасажиру було настільки погано, що він кілька годин не міг вийти з машини. Від самосуду винуватців аварії врятували поліцейські.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водієві тепер загрожує покарання, передбачене статтею 208 Кримінального кодексу України за дорожньо-транспортна пригода і тяжкі тілесні ушкодження. Якщо суд визнає його винним, то йому доведеться відсидіти у в'язниці 3-8 років.

Нагадаємо Знай писав, що в Івано-Франківську автобус розвалився на ходу.

Знай повідомляв, що в Італії у ДТП загинув український заробітчанин.

Нещодавно Знай передавав, що в канаді водій відбувся легкими травмами після катапультування з автомобіля.