На Тернопільщині в суботу, 11 липня, на одному з водоймищ сталася трагедія – загинули двоє підлітків. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області.

Наголошується, що злощасний ставок розташований неподалік від сіл Мечищів і Вільховець у Бережанському районі. Група підлітків, що складається з п'ятьох місцевих жителів, вирушила відпочивати на водойму. Близько 18:30 двоє з них, 16-річний житель Бережан і 15-річний уродженець Ольховца, почали тонути.

При цьому повідомляється, що дорослих на березі ставка не було – допомогти потопаючим ніхто не зміг. Друзі хлопців теж виявилися безсилі що-небудь зробити в екстреній ситуації.

Коли приспіла допомога, з води змогли дістати одного з хлопців – його терміново госпіталізували, однак він помер у реанімаційному відділенні.

Другого хлопчика витягли на берег вже мертвим, врятувати його не вдалося.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

В поліції інцидент кваліфікували як нещасний випадок, згідно з ч. 1 ст. 115 КК України. Встановлюються всі деталі трагедії.

Нагадаємо, "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка покінчила з собою з-за знущань тренера.

Як повідомляв Знай.uа, зірка серіалу "Хор" потонула в озері — поїхала відпочити разом з 4-річним сином.

Знай.uа писав, в Кирилівці повсталий "банан" ледь не убив красуню-туристку.