Нещодавно на Тернопільщині сталася трагедія – п'яний водій збив хлопчика, який стояв на узбіччі дороги і розмовляв з сусідом. Після удару дитину відкинуло на кілька метрів, а його велосипед розлетівся на частини. П'яний водій хотів втекти з місця події, але жителі затримали його до приїзду поліції.

Мама Юри Наталія Чорна Фото: Суспильне

Дитина потрапила до реанімації з численними травмами. Юра Чорний з села Прошова на Тернопільщині опинився в реанімації і вже переніс операцію. Медики діагностували у нього тріщину черепа, перелом тазових кісток в декількох місцях, а також переломи рук і ніг, пише Терен.

Мама Юри Наталя розповіла, що хлопчик вийшов з коми, в якій перебував дві доби і тепер чекає чергових операцій. Жінка розповіла, що у дитини в черепі тріщина, але вона більше боїться за роздроблені тазові кістки, так як хлопчик може опинитися в інвалідному візку. Медики обіцяли поставити пластини на кістки, щоб переломи зрослися правильно.

Жінка зазначила, що у дитини від удару пошкоджені печінка, селезінка, нирки. Вона попросила всіх, хто може здати кров для Юри Чорного і пожертвувати кошти на лікування.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Допомога Юре збирає Благодійний фонд Фото: скріншот

На судовому засіданні Наталія Чорна суд зажадала посадити винуватця аварії Володимира Суховера в СІЗО на час розслідування, так як він може втекти за кордон. Вона заявила, що він раніше їздив на заробітки в Польщу та інші країни. Перед аварією протягом трьох днів він сідав за кермо п'яний. При цьому адвокат просив суд залишити підозрюваного під домашнім арештом, так як у нього забрали паспорти і інші документи. Проте суд став на бік матері хлопчика.

Стало також відомо, що Наталія Чорна одна виховує шістьох дітей, тому їм дуже потрібна допомога. В сім'ї Юра – наймолодша дитина. В той день він гуляв з сестрою Христиною, яка спробувала врятувати брата від удару, коли побачила машину. Вона встигла відскочити.

Нагадаємо Знай писав, що на Тернопільщині п'яний в хлам водій збив 8-річну дитину.

Знай повідомляв, що в Тернополі поліція і медики врятували хлопця від самогубства.

Нещодавно Знай передавав, що подружня пара тернополян страждає від утисків і переслідувань невідомого.