На Тернопільщині син відомо народного депутата Романа Заставного зробив своїй дружині дорогий подарунок. Він презентував білосніжний Porche Cayenne Coupe. Фото і коментар з цього приводу Петро Заставний опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На знімку видно білосніжний автомобіль, перев'язаний червоною стрічкою з величезним бантом. На передньому плані Дружина Аліна Френдий і сам Петро Заставний.

Петро Заставний подарував дружині шикарний автомобіль Фото: скріншот

Дівчина підтвердила факт, що її коханий подарував їй білий дорогий автомобіль і втілив її мрію. Вона також зазначила, що довго йшла до своєї мрії. У листопаді минулого року вони замовили машину і стали чекати, поки її зроблять. Потім почався карантин і закрили кордони. Тільки зараз автомобіль прибув в Україну. Петро Заставний повідомив користувачам соцмережі, що здійснив ще одну мрію своєї дружини.

Дружина Заставного Аліна Френдий підтвердила подарунок Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вартість такого автомобіля коливається від 100 тисяч до 250 тисяч доларів. Ціна залежить від комплектації і матеріалів, використовуваних при виробництві.

Цей подарунок, швидше за все, Петро Заставний підніс дружині після народження первістка Яна. Дитина з'явилася на світ 12 лютого цього року.

Варто нагадати, що народні депутати та інші чиновники регулярно «забувають» вносити в свої декларації або просто «плутають» цифри, щоб піти від оподаткування і приховати свої багатства від пересічних українців. Одним з них став колишній нардеп від БПП Дмитро Белоцерковец. Чоловік «забув» внести в декларацію за 2016-2017 роки об'єкти нерухомості, вартість яких перевищує 3,8 мільйонів гривень. Ці будинки знаходяться в користуванні або власності родичів Белоцерковца. Тепер колишньому нардепу доведеться відповісти за всією суворістю закону.

нещодавно стало відомо, що голова фракції «Слуга народу» Арахамія наплутав з вартість свого котеджу в декларації. Він занизив його вартість в 10 разів. Арахамія купив цей будинок у 2019 році.

Нещодавно Знай розповідав, як наживається на Україні Андрій Герус. Його помітили у великій кількості сканадалов, який розривалися один за одним в енергетичній сфері. Зараз Геруса звинувачують у «смерті» української енергетики, так як нібито він лобіював закупівлі електроенергії в Росії, що призвело до зупинок українських шахт і за цілих енергоблоків теплоелектростанцій.