У Тернополі жінки поскаржилися поліції на дивного чоловіка, який пропонує непристойності в парку серед білого дня. 16 липня о 15:00 правоохоронці відреагували на скаргу і приїхали до заявниці в парк Топільче. Про це пише Голос.

Вона розповіла правоохоронцям, що бачить цієї людини не перший раз в цьому парку. Він підходить молодим дівчатам і жінкам і знімає нижня білизна. Після цього вона описала зовнішність чоловіка і доповнила свою розповідь тим, що бачила, як він наближається до дівчат на алеях парку і пропонує непристойності.

Підозрюваний в непристойностях Фото: Нацполиция

Патрульні почали пошук описаного чоловіка і незабаром виявили схожого за описом чоловіка на одній з доріжок парку. Він спробував сховатися, коли побачив поліцейських, але вони його спіймали. Виявилося, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Він в агресивній формі почав розповідати поліцейським, що він буде проводити свій вільний час так, як він хоче.

Інспектори зібрали всі подробиці у очевидців і викликали слідчо-оперативну групу, які продовжили з'ясування обставин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що у Львові поліцейські затримали підозрюваного у сексуальному насильстві. Правоохоронці шукають докази того, що конкретний чоловік напав на 20-річну дівчину, погрожував їй розправою, зґвалтував і пограбував. Підозрюваним виявився 33-річний житель Тернопільської області, який тимчасово проживає у Львові. Правоохоронці домоглися укладення підозрюваного під варту на 60 днів.

Також повідомлялося, що на Львівщині 18-річний хлопець зґвалтував 12-річного хлопчика і може піти від відповідальності. Батьки постраждалої дитини кажуть, що такий перебіг подій можливий, так як батьки підозрюваного – впливові бізнесмени. 18-річний підозрюваний заманив дитину в безлюдне місце під виглядом допомоги та скоїв насильство над ним. На захист підозрюваного вже встали 5 адвокатів, яких найняли його батьки.

Нещодавно повідомлялося, що у Києві невідомий скоїв насильство над молодою студенткою прямо у неї в кімнаті. Він увірвався в приміщення і погрожував їй ножем і спробував здійснити насильство. Однак йому завадили сусіди, які викликали поліцію і злякали підозрюваного.