Столична телеведуча Соломія Вітвіцька завітала до Тернополя. У файному місті вона керувала яхтою на тернопільському ставі.

У Тернополі Соломія Вітвіцька розважалася зі своїми друзями та місцевим підприємцем Тарасом Демкурою.

У сторіс в Instagram Соломія розповіла "Ми в файному місті Тернопіль. Мандрівка розпочинається. Озеро – краса. Тернопіль вражає".

"Класс, якби знав що ви у Тернополі, то поводив би Вас визначних локаціях нашого міста", " Клас, це так в Тернополі?", " Ох, як круто.. І я би хотіла там так проїхатись.. Емоції неймовірні", " Круто класс. Желаю вам здоровья любви счастья", " Так гарно", " Озеро там красивое", " Мій рідний Тернопіль", - фолловери телеведучої залишилися в захваті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, 15 липня, стався несподіваний інцидент з телеведучою Марічкою Падалко. Справа в тому, що під час ранкового прямого ефіру новин у ведучої несподівано випав передній зуб. Треба сказати, що Падалко в цій ситуації діяла дуже професійно – вона акуратно прибрала зуб і як ні в чому не бувало продовжила випуск новин.

Помітила цей момент уважна глядачка-блогер Ekulka, яка і виклала це фрагмент відео в Instagram. Свою посаду вона прокоментувала словами захоплення професіоналізмом провідною. Відео моментально набрало тисячі лайків та коментарів і розлетілося по всім новинам в Україні і за кордоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в соцмережі фото і відео з приголомшливого місця в Карпатах, а в підписі до публікації запропонувала фанатам розкрити, що це за місце

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ольга Фреймут вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики

Також «Знай.uа» писав, що Постаріла Надія Мейхер з сумними очима здивувала фотографією в хусточці