П'ятий президент України Петро Порошенко і його дружина Марина відвідали Тернопільщину на честь 25-річчя посвяти українського народу під покров Пресвятої Богородиці. Вони відвідали прощу у Зарваниці та побували у Тернополі. Про це повідомила прес-служба партії «Європейська солідарність».

Порошенко побував у Тернополі на богослужінні Фото: Прес-служба ЄС

25 років тому Патріарх Мирослав Іван Любачівський здійснив першу прощу і присвятив український народ під покров Пресвятої Богородиці. Ювілейні богослужіння очолив предстоятель УГКЦ Блаженніший Святослав. На молебні були присутні тисячі віруючих. Також захід висвітлювався онлайн.

Після проведення богослужіння Порошенко зустрівся з Блаженнішому Святославом. Також Порошенко привітав усіх віруючих. Вони в свою чергу влаштували фотосесію з п'ятим президентом.

На цьому поїздка Порошенко на Тернопільщину не закінчилася. Він передав лікарням тести на виявлення коронавіруса. «ОНД Порошенко» передав 1000 тестів Тернопільської університетської лікарні, ще по 400 тестів - Тернопільської міської лікарні N2 та Теребовлянської центральної районної лікарні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Побували Петро і Марина порошенко в Тернополі. Там вони прогулялися вулицями міста і попили кави. А після цього Петро Порошенко презентував букет квітів жінці в жовтому автомобілі. Вона була дуже здивована таким несподіваним поворотом подій.

Порошенко подарував квіти жінці Фото: Прес-служба ЄС

Варто відзначити, що нещодавно Петро Порошенко вийшов у люди в оригінальному образі – на ньому була куртка-вітровка, вишиванка і джинси. Знай повідомляв, що її ціна виявилася захмарною для простих українців. Як виявилося, цю куртку виготовив французький маячня Zilli, який позиціонує своєї товар, як одяг класу люкс. Вартість такої куртки склала 85 430 грн. Крім того, Петро Порошенко змінився зовні. Після програшу на президентських виборах він помітно схуд.

Раніше п'ятий президент України Петро Порошенко подякував всіх українців, які прийшли його підтримати Печерського суду і підтримали його під час обрання запобіжного заходу. Він зазначив, що він і його прибічники по всій країні отримали маленьку, але дуже важливу перемогу. Порошенко зазначив, що тепер видно, ким є справжня опозиція в українській політиці, кого боїться влада і хто здатний захистити Україну.

Нещодавно Знай передавав, що колишній народний депутат і відомий політик Ігор Юхновський виступив у Верховній Раді з нагоди 30-річчя прийняття Декларації про державний суверенітет.