На Тернопільщині сім'я врятувала від неминучої смерті двох дитинчат куниці або норки. Малюків передали окотившейся нещодавно кішці. Зі своїм завданням вона впоралася на відмінно, а Господиня цього незвичайного виводка Ольга Робак розповіла історію появи малюків дикої тварини в їх будинку.

Жінка розповіла, що навпроти їхнього будинку є двір і будинок, в якому ніхто не живе. Вони періодично там прибирають. Коли вони там працювали жінка подумала, що це кошенята, один з яких виліз з кутка, де їх народила мама. Вона посадила його назад. Однак пізніше вони навідалися в цей будинок і побачили, що з усього виводка залишилися лише двоє. Мама малюків не повернулася і через кілька годин. Тому було прийнято рішення взяти їх собі. Ольга зазначила, що, швидше за все, мама відмовилася від малюків з-за чужого запаху, який вони залишили на них, коли підсадили одного з них.

Дивних звірят підсадили до годуючої кішці, яка з радістю прийняла їх. Перед цим односельці радили втопити малюків, так як вважали, що це куниця, лисиця або тхір. Люди боялися, що дикі звірі почнуть шкодити на їх обійстях.

Через деякий час звірята підросли і Ользі довелося підгодовувати їх свіжим коров'ячим молоком, так як їм було мало того, що давала кішка. Пізніше малюки почали активно грати з кошенятами і проявляти інтерес до навколишнього світу. Ольга зазначила, що вони дуже акуратні і разом з кошенятами ходять в лоток.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У майбутньому вони планують залишити звірів будинку і обладнати для них клітку. Випускати їх в дику природу Ольга не буде, так як вони можуть не вижити там після домашніх умов. Жінка зазначила, що якщо сім'я не впоратися, то віддадуть звірів у зоопарку або в інший заклад, де про них зможуть подбати.

Ольга Робак також зазначила, що тварини грають все, що бачать. Вони дуже активні і в гру йде все: від дитячих іграшок до дрібних предметів в господарстві.

Нагадаємо, Знай писав про те, що в німецькому зоопарку помер рись Руфус - герой мемів і веселих картинок.

Знай повідомляв, що лева з приватного зоопарку на Донбасі перевезли в ПАР.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії врятували звірів з контактного зоопарку від голодної смерті.