П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав Тернопіль. Він побував на ювілейній 25-й простіше у Зарваниці. Також попередній глава держави попив кави з тернополянами і придбав кілька сувенірів. Про це йдеться на сайті партії «Європейська солідарність».

Порошенко побував у Тернополі Фото: прес-служба ЄС

Після відвідування ювілейної прощі у Зарваниці Петро Порошенко вирушив до Тернополя, де привітав городян, випив тернопільський кави і навіть придбав сувеніри.

Тернополяни з задоволенням фотографувалися з народним депутатом і лідером «Європейської солідарності».

Петро Порошенко побував у Тернополі Фото: прес-служба ЄС

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Крім того, поїздка Петра Порошенка не пройшла без передачі таких необхідних тестів на виявлення коронавіруса. П'ятий президент передав 1800 тестів в лікарні міста. Як стало відомо Порошенко передав медустановам чергову партію ІФА-тестів виробництва швейцарської компанії Roche. Також президент Порошенко відзначив, що його команда завезла в країну 130 тисяч захисних костюмів для лікарів. 3000 з цих костюмів не так давно були передані в лікарні Тернопільщини.

Варто відзначити, що Знай писав, як Петро Порошенко та його дружина Марина з'їздили на Тернопільщину на урочисте богослужіння, а також відвідали Тернопіль. Під час цієї поїздки лідер «Європейської солідарності» зустрівся зі священнослужителями УГКЦ, а також взяв участь в офіційній частині ювілейного богослужіння, він звернувся до вірних і сказав кілька слів.

Знай повідомляв, що Петра Порошенка під час однієї з його поїздок по Україні помітили в оригінальній куртці синього кольору. Як з'ясувалося, це продукція французького бренду, що виробляє одяг класу люкс. Така куртка коштує 85 тисяч гривень. П'ятий президент доповнив свій образ вишиванкою блакитного кольору і джинсами.

Нещодавно Знай передавав, що у Верховній Раді пройшло урочисте засідання на честь 30-річчя ухвалення Декларації про суверенітет України. На цьому засіданні був присутній один з найстаріших політиків Ігор Юхновський. Академік і відомий політик звернувся до Зеленському і попросив його не принижувати досягнення попередніх президентів, він попросив, що Зеленський зробив попереднього президента радником і опорою в справах державних. Також Юхновський попросив Зеленського стати прикладом для наслідування в бажанні говорити українською мовою.