Юна мешканка Тернополя виграла престижний конкурс талантів. Вона підкорила серця слухачів співом і грою на фортепіано. Катерина Вербова стала гордістю Тернопільщини та України. Про це повідомляє Т1.

Дівчина поділилася з кореспондентами тим, як вона досягла такого успіху. Катерина зазначила, що у неї немає коханої або нелюбою музики, хоча є твори, які їй більше до душі. Вся музика для неї — це життя.

Катерина Вербова Фото: скріншот

Мама Катерини Марія Вербова додала, що донька почала співати і проявляти талант ще до того, як навчилася говорити. Коли підросла, попросила віддати її в музичну школу. Катерина називає маму своїм продюсером, так як вона підтримує дочку і заохочує її. Мама шукає для неї нові конкурси, де можна у всій красі і багатогранності розкрити талант, допомагає вибирати репертуар і навіть допомагає готується до виступів.

Завдяки вірі рідних в неї і допомоги в досягненні висот Катерина стала найталановитішою в Україні. Вже зараз колекція грамот і нагород налічує десятки різних медалей, кубків і грамот. Нещодавно колекція поповнилася найголовнішою нагородою – званням «найталановитішого дитини України». Для цього потрібно було зібрати всі свої нагороди і розповісти про кожну з них.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Її викладач в музичній школі Валентина Баришовець розповіла, що Катерина дійсно талановита і за свою практику вона не зустрічала ще таких дітей.

Варто нагадати, що переможниця українського шоу "Голос.Діти" Данелія з Казахстану підкорює шоу в США. 13-річна дівчина вирушила в цю країну, щоб показати себе в "Америка має талант". На першому прослуховуванні вона отримала 4 "так" від суддів і готується пройти інші випробування. Тренер Данелії в Україні Монтик зазначив, що він дуже переживає за дівчину і бажає їй перемоги.

Знай повідомляв, що талановитому хлопцю з Дніпропетровщини загрожує смерть. Лікарі виявили у нього патологію серця, яка ставить під загрозу життя хлопця, тому йому нужа допомогу.

Нещодавно Знай передавав, що дворічний малюк з Бразилії здивував світ своєю здатністю грати на барабанав у віці 2 років.