Стало відомо про те, що в Тернопільській області був знайдений чоловік, у якого дуже складне ім'я з дев'яти елементів.

Таким чином, повідомляється, що чоловіка звати Брониславвогнеслав-Эдуардоигорослав Шевченшкильенко-Мартынфильенко Миколайович. Йому зараз 36 років і проживає він у місті Чернівці.

У Тернополі знайшли чоловіка з дивним ім'ям, фото: скріншот

Багато хто не вірить, що його звуть так насправді, однак, анкета на сайті говорить зовсім інше. Подивіться його резюме: там чорним по білому написані хитромудрі прізвище, ім'я, по батькові.

Українці мають право на зміну прізвища та імені. Також можна змінити по батькові у разі, коли батько змінив своє ім'я або відомості про нього, як про батька, вилучено із актового запису про народження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це повідомляє прес-служба Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Уточнюється, що змінити ім'я можна з 16 років за власним бажанням або з 14 років за згодою батьків. Якщо обидва батьки міняють прізвища, прізвище дитини теж змінюється. З 7 років дитина повинна дати згоду на це.

"Подати заяву на зміну імені можливо через веб-портал "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану чи через Портал державних послуг", - розповіли в прес-службі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці побачать нові пенсії, зарплати і субсидії вже 1 липня – подробиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, українцям змінили робочий графік під час карантину.

Також портал Знай.иа писав, що українці масово одружуються в розпал карантину – пандемія любові не перешкода.