В Україні з'явилася незвичайна зірка Instagram – коза Галя. Господарем тварини є отець Олексій Філюк з Тернопільщини. Галя отримала популярність завдяки сторінці в соцмережі і сюжетом на ТСН.

Щоб побачити балованную козу можна приїхати в село Шушківці Лановецького району Тернопільщини. Знімальна група ТСН побувала там і побачила все на власні очі. Отець Олексій розповів, що тварина дуже неслухняний, щоб подоїти козу її доводиться кататися на машині і годувати хлібом.

найулюбленішим заняттям кози Галі став масаж і почухивание за вушком. Молоко кози з'являється тільки після поїздки на хазяйському джипі і не де-небудь, а на передньому сидінні. Після цього її годують м'яким хлібом, а потім ловлять і тримають, щоб подоїти. Два сини батька Олексія і племінник знерухомлюють тварина, а кіт і собака прикривають відхідні шляхи. Тільки після цього вдається отримати 700 мілілітрів молока.

На сторінці в соцмережі у кози Галі вже є велика кількість фотографій, на яких зображені всі принади рогатої інста-діви – губи качечкою, вим'я і навіть шовковиста борода. Завдяки сюжету в ТСН коза Галя стала популярною блогером.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що в Чернівцях стадо кіз вирішив познайомитися з однієї з міських лікарень. Тварини зайшли в хол на першому поверсі і з цікавістю досліджували всі двері. Стадо і його інтерес до лікарні були зняті на камеру і викладені в мережу.

Знай повідомляв, що в Харкові молодих людей звинуватили у знущаннях над козою, яка перебувала в квартирі. Однак потім стало відомо, що ніхто не приничинил шкоди тварині.

Нагадаємо, Знай передавав, що під час карантину всі і навіть чиновники перейшли на віддалену форму роботи й навчання. Парламентарій Шотландії вийшов на зв'язок з колегами, щоб обговорити важливе питання, але його кіт вирішив втрутитися, що викликало шквал позитивних емоцій у мережі.