Відома громадська діячка і справжня легенда Тернополя Дарія Чубата святкує 80-річчя. Завдяки своїй активній діяльності ця жінка завоювала популярність у суспільстві та внесла величезний внесок у розвиток української культури і медицини. Про це пишуть Тернополяни.

протягом багатьох років вона була беззмінною керівницею Тернопільського міське об'єднання товариства «Просвіта». На власному прикладі щодня Дарія Чубата демонструє приклад патріотизму, відданості Україні і любові до рідного краю. Вона зачаровує слухачів своїми розповідями про відомих українців.

Варто відзначити, що на Тернопільщині нещодавно вручили нагороду від самого Папи Римського Франциска відомого медика і ювіляру. Так відзначили досягнення відомого тернопільського медика, академіка, професора Тернопільського національного медичного університету Михайла Антоновича Андрейчина. Грамоту прислали з Ватикану щоб відзначити досягнення лікаря на професійному поприщі, а також, щоб привітати її з 80-річчям.

Нещодавно стало відомо, що відомий священнослужитель Тернопільщини відзначив 70-річчя. Духівник Тернопільсько-Бучацької єпархії Православної Церкви України о. митрофорний протоієрей Володимир Прастак було відзначено подячним богослужінням в храмі, де він є настоятелем. Під час служби архієпископ Тихон привітав отця Володимира з благословення митрополита Єпіфанія, а також подякував за заслуги перед ПЦУ і віруючими.

Знай передавав, що в Івано-Франківській області з'явилася довгожителька. Ганну Монастерецкую привітали зі сторіччям. Жінка живе у селі Манява, але їй надіслали привітання з Чернівців, Хмельницького та Івано-Франківська. На день народження приїхали всі рідні жінки, а також прийшли представники адміністрації, щоб відзначити ювілярку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще